NC Ehitus | Trasside ehitus
15807
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15807,page-child,parent-pageid-15803,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Trasside ehitus

Trasside otstarve

Trasse ehitatakse tänapäeval erinevatel otstarvetel. Levinuimad trassid on hetkel vee, sadevee, drenaaži ja kanalisatsiooni torustikud või truubid. Olulisel kohal on ka erinevad septikud, õlierastussüsteemid ja tuletõrjevee mahutid või trassid mille kaudu on ühendatud tuletõrje veevõtukohad. Kuna eelpool nimetatud trassid erinevad teineteisest üsna tugevalt, varieeruvad ka nende hinnad päris korralikult. Just seetõttu poleks mõtet eelarvet kokku panna enne hinnapakkumiste küsimist kui just ise pole selle teemaga igapäevaselt seotud ega oma tutvusi, kes oskaksid anda projekti rahalisele suurusele hinnangu.

Trasside ehitamisel tuleks kaaluda pigem spetsialistide abi kasutamist, kui hakata ise raha säästmise nimel proovima sest sellised juhused pole just väga harva esinevad, kus lõhkevad madalamatel temperatuuridel piisavate oskuste puudumiste tõttu ehitatud trassid surve või pinge all. Kui selline õnnetus peaks juhtuma ajal, mil maapind on endiselt külmunud pakub see teile tohututes kogustes peavalu ning raha, mille enne kokku hoidsite ise ehitama hakates on justkui tuulde visatud ning üldjuhul tuleb siis kulutada palju rohkem raha kui alguses säästeti.

Projekt

Professionaalide palkamise juures on ka see hea, et kui teil puudub soovitud trassile projekt, tulevad nad üldjuhul hea meelega kohale, heidavad asjale pilgu peale, kuulavad teie soove ning seda, mis eesmärgil trassi soovitakse rajada ning tehakse orienteeruv hinnapakkumine, mida üldjuhul ei ületata, kui ei tule just ette mõnda suuremat ootamatust. Selliseks ootamatuseks võib olla näiteks vana konteineri leidmine maa seest või miski muu. Pinnase pärast pole siinkohal vaja aga muretseda, sest spetsialistid teevad vajalikud uuringud enne eelarve lukku panemist. Hinnapakkumised on ka tavaliselt ilma lisatasuta ning just see on üheks peamiseks põhjuseks, miks ei tasu karta abi palumist.

Tänu aastatepikkustele kogemustele ning arvukatele koolitustele on meie meeskond professionaalseim ning arvestame alati kliendi vajaduste ja soovidega. Oleme alati valmis ka kliente nõustama materjalide ja masinate osas, et tagada parim võimalik lahendus nii rahalises mõttes kui ka teostuse poole pealt.

Küsi pakkumist!

Email (nõutav)

Teade