NC Ehitus | Siseviimistlus
15777
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15777,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Siseviimistlus

Kogemused

Kui  on tekkinud soov või vajadus viimistleda kodu vastavalt oma äranägemisele, olete tulnud õigesse kohta, sest meie oleme nõus teid aitama! Oleme pika kogemusega ettevõte, kes on aidanud nii nõu kui jõuga siseviimistluses ning meie ülesandeks on kvaliteetse, kiire töö pakkumine praegustele ja kindlasti ka oma tulevastele klientidele. Meid on teistele eelistatud, sest omame tunnustatud spetsialiste ning töövõtteid, millele pole võrdset vastast. Tänu meie abile mööduvad pikad ning keerukad projektid mängleva kerglusega, sest pakume ka terviklikke lahendusi.

Siseviimistlus loob võimalused

Siseviimistluse abil on võimalik muuta väga drastiliselt hoone olekut. Sellega saab muuta kõik toad hubaseks või vastupidi – väga avaraks ja valgusküllaseks. See aitaks luua ideaalse elukeskkonna valgust armastavale inimesele. Veelgi parema lahenduse saab aga siis, kui kasutada sisekujundaja abi, sest tema tööks ongi erinevate materjalide ja tekstuuride kokkusobitamine. Esmapilgul võivad mõned lahendused harjumatuna tunduda, kuid siis tasuks seda talle mainida ning seejärel tehakse projektis ümberkorraldusi või põhjendatakse, miks oleks mõistlik just selline lahendus siiski jätta. Kuna siseviimistlus on ruumide ehitamise või korrastamise viimaseks etapiks, on mõistlik jätta see töö professionaalide hoolde, sest meiega võite kindlad olla, et tulemus on täiuslik. Nii säästate raha kui ka omale väärtuslikku aega.

Mitmekülgsus

Võib küll tunduda, et odavam on ise sooritada erinevad sisetööd, kuid sageli pole see õige vastus. Siseviimistlusega võivad tegeleda vaid need, kellel on väga laiahaardelised oskused ja kes on veendunud oma oskustes ning teavad, kuidas paigaldada näiteks aknaid, pahteldada kipsplaate, värvida lage ja seinu nii, et ei rikutaks muid pindu, eemaldada vana tapeet või, kuidas freesida kaablisooni ja pesasid või kuidas on kõige õigem paigaldada sanitaartehnikat ja teha plaatimistöid.

Kui olete kokku puutunud kõikide eelnevalt nimetatud töödega ja jäite selle tulemusega rahule, võite tõesti ise siseviimistluse kallale asuda kui ei soovi kuulda kellegi teise arvamust projekti kohta ega avastada midagi uut, mis muudaks kogu siseviimistluse kordades atraktiivsemaks. Kui aga eelnevalt nimetatud tegevustega kokkupuude puudub, oleks otstarbekas valida meid, sest meie pikaajalise kogemusega siseviimistlejad on teid alati nõus aitama!

Olles valiku meie kasuks langetanud, nagu seda on teinud paljud eelnevad kliendid, saame töödega alustada. Enne tööde alustamist hindame üle pinnad, arvutame kõige mõistlikumad lahendused materjalidele ning nende kuludele ja koostame nende põhjal personaalse hinnapakkumise. Kui pakkumine sobib teile, alustame oma kiire ja kvaliteetse tööga.

Küsi pakkumist!

Email (nõutav)

Teade