NC Ehitus | Elektritööd
15750
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15750,page-child,parent-pageid-15777,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Elektritööd

Ohutus

Kui hakkame rääkima elektritöödest, peaks meile kõigile esimese asjana meelde tulema, et elektritöid tehes tuleks kasutada vaid ühte kätt. Miks? Sest siis liigub lühise korral elekter läbi keha ning maandub maha läbi jalgade. Kasutades tööde tegemisel aga kahte kätt, jääb elekter südame juures n-ö seisma ning sellel võivad olla vägagi traagilised tagajärjed. Kui aga soovite sellistest õnnetustest hoiduda ning saada oma tööd tipptasemel tehtud, oleks otstarbekas pöörduda mõne oma ala spetsialisti poole.

Projekt

Meie aastate pikkune kogemus näitab, et väga tihti on odavam lasta kogu töö professionaalidel ära teha, sest arvestatakse õigete kogustega, näiteks kaabli ostmisel ning siis jääb ära vajadus uute tööriistade soetamise järele. Oluline on ka mitte langetada otsus mõne tundmatu ettevõtja kasuks, sest sageli pole tegu professionaalidega ja soovitakse vaid kiirelt ja kergelt raha teenida. Elektritööd algavad meil mõnekümnest eurost. Kuna aga töid ei tasu ülepea kaela teha, oleme nõus koostama ka projekte ja plaane, mille koostamise ajal arutame kliendiga, paneme kõik tema soovid kirja ning seejärel paneme kokku täiusliku töödenimekirja. Kuna oleme juba aastaid elektritöid teostanud, sujub töö kiirelt ning tõhusalt, mistõttu tööd valmivad mõne tunni kuni mõne päevaga, sõltuvalt tööde raskusest.

Kindlus

Valides meid, lubame, et tuleme alati töid teostama kokkulepitud ajal ning kui peaks esinema mingeid komplikatsioone, mistõttu muutub näiteks tööde maksumus või materjalide valik, võtame enne teiega ühendust, kui hakkame midagi omapäi tegema. Mõne raskuse esinemisel teeb meie elektrik teile uue pakkumise, arvestades esialgse projekti lubadusi ja eelarvet. Arvame, et selline käitumine on ääretult oluline, sest vaid nii on võimalik kliendile pakkuda teda rahuldav tulemus ning saavutatakse projektis kujutatud lõpplahendus. Peale tööde maksumuse ja kliendi rahulolu peame ääretult oluliseks ka lõpptulemuse ohutust. Võtke meiega julgesti ühendust, sest oleme nõus aitama teid erinevates elektrivarustuse küsimustes!

Küsi pakkumist!

Email (nõutav)

Teade

Konsultatsioon

Oleme nõus aitama inimesi ka puhtalt konsulteerimise teel. See tähendab, et saate töid ise teostada kuid meie pakume teile võimalikke lahendusi. Omame teadmisi nii avariitööde, elektripaigaldiste käidu korraldamise, kontrolltoimingute ja hoolduse kohta. Oleme aidanud klientidel paigaldada erinevaid kodumasinaid, pistikupesasid, lüliteid, valgusteid, andureid ja muud elektriga seonduvat. Kõige selle juures oleme alati pidanud oluliseks teostusjooniseid, sest nii jäävad ära valesti arusaamised ja kõik on paberil olemas, mistõttu on teostavatest töödest väga hea ülevaade. Saame teid aidata alates sellest, kui teil on loksuvaid pistikupesasid, katkiseid elektrilüliteid või te pole olemasoleva lahendusega rahul ning soovite professionaalide abikätt.