NC Ehitus | Fassaaditööd
15658
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15658,page-child,parent-pageid-15650,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Fassaaditööd

Põhjused

Fassaaditöid tehakse erinevatel põhjustel, kuid peamiselt siiski selleks, et saavutada tänapäevane välimus, suurendada hoone soojapidavust ning tulepidavuse tõstmiseks.

Fassaaditöödega saab muuta iga hoone välisilme esinduslikuks ja soliidseks ning see tõstab kordades kinnisvara turuväärtust. Võimalik on ka puitvoodri ja puitfassaadiga maju krohvida ning seda on üha rohkem ja rohkem hakatud tänasel päeval kasutama. Kuna erinevatest ehitussaadetest võib jääda mulje, et fassaaditööde teostamine on imelihtne, tuleks tegelikult eelnevalt põhjalikum uurimustöö teha, et selgitada välja parimad töövõtted ning parimad materjalid ja segud ideaalseks lõpptulemuseks. Kui aga ei soovi enda aega suurel määral projekti investeerida, oleks arukas palgata oskustega meeskond, kes on valmis tegelema kogu projektiga algusest lõpuni. Võite kindlad olla, et professionaalse meeskonnaga sujub töö kiirelt, muretult ning sageli ka odavamalt kui ise tehes, sest lõpptulemus kestab spetsialisti poolt valmistatuna kordades kauem.

Võimalused

Fassaadide krohvimiseks on välja töötatud erinevaid võimalusi. Üheks neist on näiteks õhekrohvimine ehk välisseina krohvimine sünteetilisi aineid kasutades. Seda meetodit kasutades on ääretult oluline pöörduda professionaalide poole, sest kui hakata ise asju tunde järgi kokku sobitama, ei ole lõpp-projektil enam garantiid või kui on, siis lühenenud ajaga. Kasutades meie meeskonna abi, valime teile materjalid, mis sobivad spetsiaalselt teie hoonega ega sega kokku erinevate tootjate tooteid, sest see ei taga parimat tulemust. Lisaks parimatele materjalidele on väga tähtis kasutada õigeid töövõtteid ning tarkusi.

Vastupidavus

Igapäevaselt fassaaditöödega mitte kokkupuutuv inimene ei pruugi teada, et oluline on fassaaditöid mitte teha päikesepaistelise ilmaga, sest see kiirendab kuivamist ning lõpptulemus jääb ebakvaliteetne. Veel on oluline arvestada tööde alguse ning lõppajaga, sest krohvitööd peaksid ideaalis lõppema enne öökülmade tulekut.
Pidades meeles kõike eelnevalt mainitud olulist, võib minna järgmise sammu juurde. Selleks oluliseks sammuks peetakse problemaatiliste kohtade armeerimist. Tugevdamist kasutatakse selleks, et mört jääks kindlalt püsima ning ei laguneks nõrgemal kokkupuutel mõne muu esemega, näiteks kivi või lauaga.

Küsi pakkumist!

Email (nõutav)

Teade

Praod ja murenemised

Parima lõpptulemuse saamiseks niisutatakse krohvimise järgselt seina kord päevas seni kaua kuni kõik on lõplikult kivistunud. Telliskivi seina puhul peaks krohvikihi lõpp-paksuseks olema vähemalt 15mm kuid palkseina puhul ligi 3 korda paksem ehk 40-50mm. Krohvis esineb tihti pragusid ja murenemist.

Praod ja murenemised tekivad erinevatel põhjustel kuid tavaliselt on nende tekkimise põhjuseks välimine ja sisemine niiskus. Kui aga erinevad vead hakkavad esile kerkima värskematel krohvipindadel, võivad nende põhjusteks olla töövead või valede materjalide kasutamine. Nende amatöörlike vigade vältimiseks tuleks abi saamiseks pöörduda pikkade kogemuste ning arvukate koolituste ja tööde läbimisel oskusi omandanud ehitajate poole. Olles teinud kõik tööd nii nagu peab, säästate kerge vaevaga 45% oma küttekuludelt. Oleme siin selleks, et aidata teil säästa!